Öppet hela sommaren!

Ryggskott kommer sällan planerat eller går på semester vid midsommar för att sedan komma tillbaka i Augusti. Därför håller vi dörrarna öppna på samtliga våra kliniker hela sommaren.

Nu när vi går mot semestertider närmar vi oss även tid för återblick och reflektion. När vi ser tillbaka på det halvår som gått så är det med stor glädje som vi kan konstatera att det vi kämpar för varje dag faktiskt ger resultat som skapar skillnad för både människor och företag. Vi är stolta och glada att vi kunnat öppna en ny mottagning i Eskilstuna och därmed också har möjligheten att hjälpa fler.

Ha en fin sommar önskar vi på Joylife!

Sommartips:

  • Glöm inte solfaktor, i norden så har vi inte mycket sol stor del av året och vår hud är dåligt rustad för sommarens starka solljus. Var noga att smörja dig.

  • Skydda ögonen, även billiga solglasögon skyddar ögonen visar studier så på med ett par.

  • Ta dig inte vatten över huvudet, ska du simma längre sträckor och inte gjort det under vinterhalvåret så ta med dig något som flyter som du kan vila på ifall du inte skulle orka.

  • Fästingar, ha som rutin att kolla varandra efter en dag ute i gräset. TBE som är smittan som dom kan bära på går att förebygga med vaccin.

  • Vatten, om du ska träna eller om det blir väldigt varmt är det viktigt att hålla vätskebalansen.

Om olyckan ändå är framme under sommaren så är det bara att boka en tid så hjälper vi dig.