Naprapat Marika Berninge, en ny frisk fläkt i Solna

Marika Berninge fyller rummet med energi. Hon har en lång passion för rörelse med historik inom truppgymnastik och idag som en framstående gruppträningsinstruktör på bland annat Nordic Wellness.

Förutom en 4 årig utbildning på naprapathögskolan så är hon utbildad inom Dry Needling (nålbehandling) samt Neuro Kinectic therapy som är ett effektivt verktyg för att motverka återkommande besvär.

Naprapat Marika Berninge

Jag utbildade mig till naprapat för att jag vill hjälpa människor. Som instruktör och personlig tränare har jag sett att ett stort behov av kunniga personer inom hälsa behövs.

Jag vill hjälpa människor till ett hälsosammare liv genom att hjälpa dem att förstå roten till sina besvär. Tillsammans hittar vi en lösning, både för stunden och på lång sikt, oavsett om det gäller ett akut- eller långvarigt problem, ett visst träningsmål eller annat hälsomål.

Jag har alltid varit aktiv själv och vet vad ett aktivt liv kräver. Jag vet också, genom både min roll som naprapat och instruktör, vad ett icke-aktivt liv kan medföra för problematik, och vad det kan innebära att hitta tillbaka till en stark, frisk och smärtfri kropp.

Alla kan träna och ingen ska behöva ha ont!