Nya krafter till City i form av Legitimerad Kiropraktor Emma Ekengren

Vi har den stora glädjen att få presentera en väldigt omtyckt och erfaren kiropraktor till teamet i Stockholm City.

Emma är utbildad vid Skandinaviska kiropraktorhögskolans 5-åriga program och tog därifrån examen 2009. Hon har sedan dess arbetat på flera framstående kiropraktorkliniker och har en bred erfarenhet och kunskap inom området. Hon är van vid behandling av äldre patienter där man ofta använder mjukare tekniker utan att kompromissa med resultat.

emma-.jpg

Legitimerad Kiropraktor Emma Ekengren

Jag älskar mitt yrke och vill hela tiden utföra min bästa behandling och vara en så bra kiropraktor som jag bara kan. Därför vidareutbildar jag mig löpande för att hålla mina kunskaper i framkant.

Min målsättning är att hjälpa människor till ett aktivt liv med väl fungerande kroppar utan smärta.

Jag är väldigt mån om att mina kunder förstår vad jag gör och varför jag gör som jag gör. Jag ser det också som oerhört viktigt att personen på bänken förstår varför hen är där och vad hen kan göra för att undvika att hamna där igen. Hos mig ska du alltid känna dig trygg och med på vad nästa steg är.