Vi hjälper ett av sveriges största elbolag att spara pengar

Vi sparar 100 miljoner varje år åt bara just den kunden genom att hålla personalen fullt arbetsför.
Vi går nu in i 9:e året i rad och hjälper ett av Sveriges största elbolag med att spara pengar.

Det började som en idé att försöka hjälpa större företag att hålla sin personal frisk och arbetsför. Vi hade jobbat med alla olika tänkbara friskvårdslösningar och skräddarsytt olika paket för att just det företaget skulle få bästa tänkbara hjälp med just deras svårigheter.

Det hela var väldigt resurskrävande och inte alls särskilt lönsamt vare sig för kunden eller oss. Det gick aldrig att återanvända koncepten eller dra specifika lärdomar av misstag och framgångsfaktorer då alla uppläggen såg olika ut. Vi behövde tänka om…

Vi backade bandet och tittade till grunden av vår verksamhet. Våra behandlingar var nyckeln. Med passionerade och kompetenta terapeuter byggde vi upp ett system för att göra personalen friskare och genom att vara lättillgängliga minimerar vi avbrotten från verksamheten när någon faktiskt behöver hjälp.

“Jättebra service och tillgänglighet. Bra att det finns möjlighet till behandling i anslutning till arbetet så att man inte behöver åka ifrån varje gång.”

“Genom att få hjälp av naprapaten i ett tidigt skede har jag sluppit att få så där skitont som tidigare. Ett jättelyft att få gå till naprapaten och få hjälp. Syn bara att jag inte varit där tidigare, då hade jag sluppit mycket av huvudvärken.”

“En helt ovärdelig förmån! Jag hade nog aldrig tagit mig tid eller råd att fara till naprapaten annars och då mina besvär oftar påverkar min arbetsförmåga är det toppen att det är gratis.”

Vi tacka för fortsatt förtroende och jobbar passionerat vidare med att göra det vi gör absolut bäst…

/Terapeuterna på Joylife