Vi är experter på naprapati, massage och kiropraktik.

Vi är ett rikstäckande nätverk av legitimerade naprapater, massörer och kiropraktorer som finns representerade på över 95 orter runt om i Sverige, från Kiruna i norr till Stockholm, Göteborg och Malmö i söder. Alla våra terapeuter är legitimerade av Socialstyrelsen och medlemmar i sina respektive branschförbund. Med lång erfarenhet inom yrket, behandlar vi alltifrån nackbesvär och musarm till höft, ryggproblem eller idrottsskador m.m.

Hos oss är du i trygga händer. Vi kan rörelseapparaten!

Boka en tid nära dig här!

 

Vanliga besvär

NACKE

Nackont och de flesta nackproblemen går att bota och beror i många fall på stress och stillasittande. Vi hjälper dig med både botande och förebyggande behandling av nackont.

Läs mer

RYGG

Ryggproblem är något vi alla får någon gång i livet och beror ofta på ett ökat stillasittande och svag muskulatur. Vi hjälper dig med både botande och förebyggande behandling av nackont.

Läs mer

 

Vi på Joylife

po.jpg

PO Fagerström Leg. Naprapat, Klinikchef Stockholm

Utöver att jag jobbar som naprapat på Joylife tävlar jag även i OCR. Jag har under min karriär stött på de flesta skador, överansträngningar och andra förslitningsskador. Något det faktiskt går att både behandla och förebygga. Boka en tid hos någon av oss så hjälper vi dig!

Läs mer →

Karin.jpg

Karin Jönsson, Leg Kiropraktor, Klinikchef Solna

Jag har jobbat som kiropraktor i över 10 år. Jag brinner för att göra skillnad och vill verkligen förstå mina patienters problematik. Jag går oftast inte in med mottot att bli bäst, (även om det är kul!) men jag går in med inställningen att jag vidgar mina vyer och utmanar mina gränser och växer som person, och det är med den inställningen jag vill motivera mina patienter att må bättre.

Läs mer →

simon.jpg

Simon Pettersson, Leg Naprapat, Klinikchef Enköping

Mitt mål är att maximera varje persons fulla potential, vare sig det är gäller en smärtfri vardag, ett bättre välbefinnande, eller att vinna VM-guld. Jag har tidigare tävlat inom motocross på landslagsnivå och i och med egna skador väcktes intresset att hjälpa andra. Numera är det crossfit som gäller på fritiden.

Boka en tid hos någon av oss så på Joylife så hjälper vi dig!

Läs mer →

luciano.jpg

Luciano Bravo, Leg Naprapat, Klinikchef Uppsala

När jag inte arbetar som naprapat tycker jag att det är viktigt att röra på sig. Just nu är jag aktiv inom brasiliansk Jiu-Jitsu, kampsport är något som ligger mig varmt om hjärtat och är nåt jag varit mer eller mindre aktiv i olika former sen jag var barn.

I mina år som naprapat har jag hjälpt både motionärer och elit med diverse skador samt även att förebygga framtida problem.

Läs mer →

 

Här finns vi

 

Joylife Solna

Dalvägen 24

169 79 Solna

 

Joylife - Stockholm city

Kungsgatan 80,

112 27 Stockholm

 

Joylife Uppsala

Kungsgatan 16 (1 trappa upp)

752 32 Uppsala

 

Joylife Enköping

Kungsgatan 69E

745 38 Enköping

 

Övriga landet samt LANDSTINGSAVTAL

Ring oss så hjälper vi dig med din bokning! 070-6000 600

Telefontider: Mån 9:00-12:00 Tors-Fre 9:00-10:00

Eller boka här