Våra behandlingar

Hos oss på Joylife kan du få hjälp med de flesta av dina problem. Vi behandlar allt från smärta i t.ex. nacke, rygg, axlar, skuldror och knä, till vanliga åkommor som spänningshuvudvärk, tennisarmbåge och ischias. Alla våra terapeuter är legitimerade av Socialstyrelsen och medlemmar i sina respektive branschförbund. Vi utför naprapati, massage, kiropraktik, stötvågsbehandling, gravidmassage och mycket mer.

När du kommer på ditt första besök ställer vi frågor om dina problem. Vi kartlägger var dina besvär sitter och hur länge och på vilket sätt som du haft ont. Du får beskriva dina besvär och peka ut var du har ont. Du kommer att få svara på din målsättning med behandlingen. Därefter kommer du undersökas och vi ställer en diagnos samt sätter upp en behandlingsplan som vi tillsammans jobbar efter.

Läs mer om våra vanligaste behandlingar och besvär nedan.

iStock_000074152475_Double webb.jpg

Massage - Läs mer

Skärmavbild 2018-08-25 kl. 07.53.42.png

Naprapati - Läs mer

Skärmavbild 2018-08-25 kl. 07.54.14.png

Kiropraktik - Läs mer

 

Övriga behandlingsformer

Utöver detta erbjuder vi även gravidmassage, idrottsmassage, stötvågsbehandling och dry needling. 

När du bokar en tid väljer du den behandling du önskar. Har du frågor kring detta är du välkommen att kontakta oss här.


Vanliga besvär

Våra terapeuter har bred kompetens inom rörelse- och stödjeorganen samt många års yrkeserfarenhet. Det gör att behandlingsområdet är väldigt brett. Såväl yngre som äldre personer, oavsett fysisk nivå, kan få god hjälp hos våra terapeuter med en rad olika besvär.

Några exempel på vad våra terapeuter behandlar är:

Besvär i nacke/skuldror, spänningshuvudvärk, migrän, axlar, musarm, tennis-/golfarmbåge, ländryggsbesvär, ryggskott, ischiassmärta, knäproblem, hälsenebesvär, m.m.

iStock-941712468.jpg

Nackont - Läs mer

iStock-947282430.jpg

Ryggont - Läs mer

iStock_000009095873Medium.jpg

Musarm - Läs mer