Ny mottagning i Eskilstuna

 

Nu öppnar vi en ny naprapat och kiropraktor mottagning i Eskilstuna.

Från och med den 1:a maj så öppnar vi dörrarna. Du hittar oss inne på Achima Care vårdcentral på Rademachergatan 1 i centrala Eskilstuna.

Landstingsavtal

På kliniken har vi landstingsavtal så du som är bosatt i Sörmlands län går utan remiss på kostnadsfri behandling. En individuell bedömning görs på plats för att avgöra om fortsatt vård ryms inom avtalet men första besöket är alltid kostnadsfritt.

Behandlande terapeuter på plats

På plats så hjälper dig naprapat P-O Fagerström och Adrian Bergsten med ditt besvär. Båda har en gedigen kompetens och mer än 10 års erfarenhet var som behandlande terapeuter. Hos dom är du i trygga händer.

joylife_0203 (1).jpg
Joylife-2-ADRIAN-CB.jpg

Adrian Bergsten

PO Fagerström