Besök en naprapat i landstinget där du bor

Din kropp har fantastisk potential. För att också nå den potentialen behöver den ibland lite hjälp på traven. Smärtor ska inte behöva stå i vägen för vad du vill och kan göra. Det ser vi och våra naprapater på Joylife till.

Här får du kontakt med en professionell naprapat i ditt lokala landsting. Vi finns bland annat i Stockholm, Enköping, Uppsala, Västerås och Tierp.

Läs mer om våra vanligaste behandlingar nedan.

Massage - Läs mer

Naprapati - Läs mer

Kiropraktik - Läs mer


Vilka kroppsdelar behandlar en naprapat?

Vanliga delar av kroppen som en naprapat behandlar är exempelvis axlar, skuldror, nacke och rygg. Även höft, knä, armar, leder och muskler är sådant som är lätt att få besvär med, men desto svårare att bli av med om du inte får tillgång till rätt hjälp.

Hos Joylife behandlar vi inte bara bara dina smärtor, vi hjälper dig även att förebygga att du drabbas av liknande besvär framöver.

Hur mycket kostar det att gå till en naprapat?

Ingen ska behöva stå ut med smärtor i kroppen som begränsar dig i vardagen. Hos Joylife får du tal av individuellt anpassad behandling på dina villkor. Här möter du en klinik som har landstingsavtal med regioner i din närhet, vilket innebär att du inte betalar mer än patientavgiften. Läs mer om vart vi har regionsavtal

Du som är student eller pensionär kan dessutom nyttja fördelaktiga rabatter när du bokar särskilda undersökningar och behandlingar.


Kan jag besöka en naprapat online?

Det kan finnas många anledningar till varför det inte är möjligt för dig att åka hela vägen till någon av våra kliniker. För den sakens skull behöver du naturligtvis inte stå utan råd och vägledning.

Vi erbjuder dig gärna att träffa oss på distans istället. Då sker vårt möte online, ett flexibelt och effektivt sätt för dig att få hjälp med allt från musarm till idrottsskador.

Vad är det för skillnad mellan en naprapat och kiropraktor?

Det en naprapat och kiropraktor har gemensamt är att båda två verkligen gör stor skillnad för dig som individ. Naprapater och kiropraktorer bidrar på så vis till en bättre och friskare folkhälsa. Den stora skillnaden dem emellan består i att medan kiropraktorn ofta arbetar med att justera ryggen har naprapaten ett större fokus på att behandla dina muskler.

De gemensamma nämnarna är dock fler än skillnaderna. Inom båda professionerna sker behandlingen exempelvis i flera steg. Fokus är inte enbart på smärtlindring, utan mycket av arbetet handlar även om att identifiera orsakerna bakom smärtan och hur den ska förebyggas i framtiden.